Читај ми!

Košarkaši Partizana protiv Budućnosti za finale ABA lige

Košarkaši Partizana i Budućnosti odigraće "majstoricu" polufinala plej-ofa ABA lige i odlučiti ko će prvi u finale regionalnog takmičenja. Crno-beli dočekuju Podgoričane od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić", a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

"Napravljena je detaljna analiza svega što se dešavalo u prethodne dve utakmice, sa posebnim akcentom na poslednju u Podgorici koju je Partizan izgubio", rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović za klupski sajt.

"Ono što je moja želja, s obzirom na to da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Voleo bih da bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale."

Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice, a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti, dodao je trener crno-belih.

"Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč", poručio je Obradović.

U drugom polufinalu igraju Crvena zvezda i Cedevita Olimpija i tamo je rezultat 1:1.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво