Читај ми!

Micić: Presrećan sam, da ostanemo fokusirani

Vasilije Micić meč viner prvog polufinala Evrolige izjavio je da je presrećan nakon pobede, baš na takav način. Najavo je da ekipa mora da ostane fokusirana i da proba da dođe do trofeja u duelu sa Realom iz Madrida.

Efes je trojkom Micića u finišu u polufinalu savladao Olimpijakos i braniće trofej osvojen prošle godine, dok je Real u El Klasiku nadigrao Barselonu.

"Čestitke Realu i mojim saigračima zbog plasmana u finale, presrećan sam zbog novog iskustva, uvek je drugačije, ali je privilegija", izjavio je srpski košarkaš Vasilije Micić uoči finala Evrolige protiv Madriđana.

"Sjajan je osećaj doći do finala, ali osećaj je još lepši kada osvojite trofej. Ne nedostaje nam motivacija, apsurdno je pričati o tome, svi smo spremni, moramo da ostanemo mirni i fokusirani. Ne možete da igrate do 31. minuta, već celu utakmicu i videćemo ko je bolji", izjavio je na konferenciji za medije prošlosezonski MVP Micić.

Jedini srpski košarkaš na Fajnal-foru ponovio je da mu je drago što je baš on bio "meč viner" protiv Olimpijakosa.

"Drago mi je što predstavljam svoju zemlju u svom gradu na ovom lepom događaju. Malo je preuveličano poređenje sa srpskim mentalitetom prošle godine, ali mi kao nacija imamo pozitivan stav u teškim situacijama, odrastao sam sa mnogo kvalitetnih igrača koji su to radili i nadao sam se da ću uspetii. Nisam mnogo puta u toj poziciji da rešim utakmicu, mnogo mi je drago što se to desilo u polufinalu na taj način", istakao je Micić.

Finale se igra u subotu od 19 sati u Štark areni.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво