Читај ми!

Boston deklasirao Majami za izjednačenje u polufinalu

Košarkaši Bostona nadigrali su Majami na gostovanju sa 127:102 u drugoj utakmici i izjednačili na 1:1 u pobedama u finalnoj seriji Istočne konferencije. Gosti su dobili meč odličnom timskom igrom, u kojoj je čak šest igrača imalo dvostruki dvocifren učinak.

Na samom startu meča Majami je imao čak deset poena prednosti pa se učinilo da neće biti velikih iznenađenja, ali je Boston serijom trojki načinio preokret i došao do dvocifrene prednosti, koju je duplirao u drugoj četvrtini.

Majami je u nastavku uspeo da pruži nešto ravnopravniji otpor, ali ne i da smanji razliku pa su gosti došli do pobede i izjednačenja u finalnoj seriji Istoka.

U pobedničkom timu čak šestorica igrača imala su dvocifren šuterski učinak, a predvodili su ih najefikasniji Džejson Tejtum sa 27 poena i tandem Džejlen Braun i Markus Smart, koji su ubacili po 24 poena.

Smart se posle propuštenog prvog meča odigrao jednu od najboljih utakmica u sezoni i bio je na korak da ostvari trostruki dvocifren učinak sa 0 skokova i 12 asistencija.

U poraženom Majaniju Džimi Batler je ponovo bio najefikasniji igrač meča sa 29 poena, ali im je to svakako slaba uteha pred naredna dva gostovanja u Bostonu.  

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво