Читај ми!

Ristić: Motivisani smo, maksimalno ozbiljno protiv Slovačke

Košarkaš Srbije Dušan Ristić rekao je da će ekipa biti spremena i motivisana da protiv Slovačke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. godine odigra najbolje moguće.

Košarkaši Srbije u februarskom prozoru igraju dvomeč sa Slovačkom, prvo u Beogradu 25. februara u 20.30 sati, a potom tri dana kasnije idu na gostovanje.

"Okupili smo se u ponedeljak u malo manjem broju, a ostatak igrača nam se priključio u utorak nakon klupskih obaveza i već smo krenuli sa radom. Tu je većina momaka koji su bili u novembraskom prozoru, manje - više se poznajemo."

"Znamo jedni druge, a sada nam preostaje da poradimo na našim principima, da vidimo kako ćemo da odigramo u napadu i odbrani", rekao je Ristić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Pred duele sa Slovacima, izabranici Svetislava Pešića imaju jednu pobedu i jedan poraz.

"U petak nas već očekuje prva utakmica protiv Slovačke. nismo još uvek imali prilike da pričamo o njima, ali poslednja utakmica protiv Letonije, dosta su je namučili, imali su egal završnciu. Maksimalno spremno i ozbiljno ćemo ući u taj meč, imamo još vremena da se pripremimo. Nadam se da ćemo biti 100 posto spremni", rekao je centar Fuenlabrade.

Kao i u novembraskom prozoru, ni sada neće biti igrača iz Evrolige, a ni kapiten Miloš Teodosić neće moći da pomogne timu u ovoj akciji.

"Svi momci koji su došli imaju veliku želju da igraju i predstavljaju našu reprezentaciju. To je za sada najbitnije, da smo svi motivisani i spremni da što pre prikupimo principe selektora Svetislava Pešića. Napravili smo bazu, što tiče našeg napada i odbrane. Ne krećemo od nule, sada znamo naše uloge i šta se od nas očekuje. Sada će biti lakše", zaključio je Ristić.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво