Читај ми!

Obradović: Nije bilo energije, Mega zaslužila pobedu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je suparnicima na pobedi i istakao da nije zadovoljan igrom i odnosom tima posle poraza od Mege sa 93:90 u ABA ligi.

Košarkaši Mege priredili su svijevrsno iznenađenje nadigravši crno-bele na gostovanju u zaostalom meču 13. kola ABA lige iako su bili u znatno oslbljenom sastavu.

"Pre svega čestitam Megi na odlično odigranoj utakmici i apsolutno zasluženo su pobedili. Imali smo šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi.", izjavio je Željko Obradović.

Trener crno-belih je istakao da je ključni faktor u igri i pobedi bila veća motivisanost suparnika.

"Najavio sam da će mladi igrači Mege igrati sa velikim motivom i da će probati da se nadigravaju i upravo je tako i bilo. Nismo imali energiju od pre dva dana protiv Hamburga. Za neke igrače je to logičlčno s obzirom na to koliko su dali na prethodnoj utakmici, ali za neke nije",rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Kada već poredimo mladost koja je prisutna kod Mege, treba da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u ekipi, dodao je trener crno-bslih.

"To je ono gde vidim problem. Da oni ne mogu sebe da motivišu i da igraju utakmicu na najbolji mogući način. To je jedino čime sam nezadovoljan, a sve ostalo mogu da razumem. Nedopustivo je da protivnički tim ima veću želju od pojedinih igrača iz moje ekipe", naveo je Obradović.

Obradović se zahvalio navijačima na podršci i istakao da se okreću pripremama za naredni meč.

"Znamo da nećemo igrati utakmicu u subotu protiv Cibone, tako da ćemo naredna tri dana iskoristiti da se pripremimo za veoma važnu utakmicu u Ankari protiv Turk Telekoma", poručio je Obradović.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво