Читај ми!

Još pozitivnih na koronavirus u Zvezdi, odložen meč sa Realom

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac pozitivan je na koronavirus, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana. Meč 20. kola Evrolige između srpske ekipe i madridskog Reala, koji je trebalo da se održi 11. januara, odložen je zbog velikog broja zaraženih igrača.

Davidovac se tako priključio brojnoj listi zaraženih koronavirusom u Crvenoj zvezdi.

Na njoj se od ranije nalaze prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Bošković, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Maik Cirbes i Nikola Kalinić.

"Kao i u prethodnim slučajevima, shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, i Dejan Davidovac naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Utakmica 20.kola Evrolige između košarkaša Crvene zvezde i Reala iz Madrida, odložena je zbog velikog broja pozitivnih slučajeva na koronavirus u beogradskom timu.

Meč je trebalo da bude odigran u utorak, 11. janaura, od 19 sati u Beogradu, a odložen je na zahtev KK Crvena zvezda, koji nakon novih pozitivnih rezultata testiranja nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od osam igrača za predstojeći duel.

 

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво