Читај ми!

Obradović: Sport je nepredvidiv, preokrenuli smo uz pomoć navijača

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa savladala Igokeu uz pomoć velike podrške sa tribina, kao i da ne bi bilo nezasluženo da je pobedu odneo domaćin.

Partizan je savladao Igokeu posle preokreta i tako zabeležio deveti trijumf u regionalnom takmičenju.

"Igokea je odigrala izvanrednu utakmicu i da je dobila to bi bilo potpuno zasluženo, ali to je sport. Dali su sve od sebe, dominirali na utakmici, ali dešavaju se i ovakvi preokreti, a dogodio se zahvaljujući energiji koju smo dobili sa tribina, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.

"Zahvaljujući našim navijačima, podigli su ekipu koja se borila. Nismo igrali pametno, odbrambeno da, ali napadački ponovo loše. To je ono o čemu pričamo i na čemu radimo na treninzima. Neverovatan je podatak da smo ubacili četiri suta za tri poena u poslednjoj četvrtini, a pre toga dva od 20. Naravno, kada šutiraš za tri poena i kada se ubaci, dobije se totalno drugačija utakmica. Čestitam još jednom Igokei i želim im puno sreće. Ne mogu da se ne zahvalim i navijačima. Ovo je nešto jedinstveno, podigli su tim i ovo je njihova pobeda", izjavio je Obradović na ko nferenciji za medije.

Na konstataciju novinara da je ekipa pokazala karakter istopivši minus od 14 poena, Obradović je rekao:

"Uvek se tako kaže kada se okrene rezultat. Izgledalo je da je to tako, kada smo se bacali po parketu i borili, ali bilo je i gluposti u tim trenucima. Ali kada se tim bori, sve to nekako drugačije izgleda. Energiju smo dobili sa tribina, igrači su dali sve što su mogli da daju i napravili smo neverovatan preokret. Žao mi je Igokee koja je igrala dobro. Sport je takav, nepredvidiv", zaključio je Obradović.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво