Читај ми!

Denver zaustavljen u Orlandu, Jokić besneo na sudiju

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu dobru partiju, ali to nije bilo dovoljno njegovom Denveru da ostvari pobedu na gostovanju kod Orlanda. Nagetsi su ispustili prednost od 16 poena i poraženi su rezultatom 108:103.

Jokić je na parketu proveo nešto više od 36 minuta i za to vreme postigao  18 poena (7/19 iz igre), imao 15 skokova i sedam asistencija.

Momak iz Sombora promašio je svih pet šuteva za tri, ali to nije omelo "grumenje" da vode tokom čitavog toka meča, sve do same završnice.

Ekipa Majka Melouna furiozno je startovala i već u prvoj četvrtini stigla do dvocifrene prednosti. Tada su gosti iz Kolorada imali i 16 poena prednosti (13:29), a sa istom zalihom otišli su i na petnaestominutni odmor nakon druge deonice (47:63).

Međutim, domaćin je po povratku na teren zaigrao mnogo angažovanije i iskoristio pad kod rivala, pa je u trećih 12 minuta potpuno anulirao višak Denvera.

Ušlo se u neizvesnu poslednju četvrtinu, Jokić i saigrači su vodili do samog kraja, kada je Orlando preokrenuo i pogocima Vagnera i Entonija došao do trijumfa.

U finišu susreta MVP iz prošle sezone bio je nezadovoljan jednom sudijskom odlukom i jasno je to stavio do znanja arbitrima, ali je posle intervencije Erona Gordona uspeo da se smiri.

Spomenuti Gordon dodao je 17, dok je Moris bio najefikasniji kod gostiju sa 22 poena.

Na drugoj strani, Kol Entoni je predvodio Medžik sa 24 poena, osam skokova i sedam asistencija, a sledeći na listi strelaca bio je Karter sa 18 poena i takođe osam uhvaćenih lopti.

Nagetsi su doživeli sedmi poraz u poslednjih osam utakmica i sada su 10. na tabeli Zapada sa učinkom 10-11, dok je Orlando 14. na Istoku sa pet trijumfa i čak 18 neuspeha.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво