Читај ми!

Bogdan povredio skočni zglob, saigrači ga izneli sa terena

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović doživeo je povredu skočnog zgloba zbog koje je morao da napusti utakmicu Atlanta hoksa i Njujork niksa već sredinom druge četvrtine. Bogdanović se povredio prilikom jednog doskoka i napustio je parket uz pomoć saigrača koji su ga izneli.

Bogdan je tako doživeo novu nezgodnu povredu, a iako još nije utvrđen tačan stepen, gledajući njegovu reakciju, mogao bi na duže odsustvo.

Srpski bek je prilikom jedne akcije skočio da izblokira šut protivničkog irgača, ali je nagazio na stopalo Klinta Kapele i iskrenuo zglob.

Osetio je jak bol i odmah se uhvatio za to mesto, ali i za koleno, sa kojim je zbog frakture imao velikih problema prošle sezone.

Nije mogao da izađe bez pomoći i do svlačionice su ga odneli saigrači na ramenima.

Do tada je reprezentativac Srbije odigrao 10 minuta i za to vreme postigao dva poena i imao po jedan skok, asistenciju i ukradenu loptu.

Posle njegovog izlaska, Hoksi nisu uspeli da nadoknade nedostatak, pa su dozvolili Njujorku da se u trećoj deonici odlepi i potom rutinski privede meč kraju.

Košmarno veče ekipe Nejta Mekmilana kompletirano je izlaskom i Kema Rediša, koji je takođe izvrnuo skočni zglob, samo na levoj nozi.

U odsustvu nekadašnjeg igrača Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta, najbolji su bili Tre Jang sa 33 poena (5/10 trojke) i Klint Kapela, koji je upisao dabl-dabl (16 poena i 21 skok).

Na drugoj strani, Nikse su predvodili Burks sa 23, odnosno Furnije sa 20 poena.

"Jastrebovi" su poraženi posle sedam uzastopnih pobeda i sada su osmi na tabeli Istočne konferencije sa skorom 11-10, dok je Njujork odmah iznad sa jednim porazom manje.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво