Читај ми!

Dalas nadigrao Kliperse u produžetku, Dončić nastavio seriju

Košarkaši Dalasa savladali su LA Kliperse sa 112:104 posle produžetka, a do pobede su ih sjajnom efikasnošću predvodili Kristaps Porzingis i Luka Dončić.

Tim Dalasa je u vrlo dramatičnoj završnici uspeo da se revanšira Klipersima za poraz od pre par dana nadigravši ih ubedljivom serijom pogodaka od 9:1 u produžetku.

Tokom većeg dela meča vodili su domaćini ali su gosti u trećem delu preuzeli inicijativu i preokrenuli rezultat ostvarivši čak dvocifrenu razliku.

Klipersi se ipak vraćaju u meč u poslednjoj četvrtini, pa se u završnicu ušlo u produžetku meča u kome su gosti bili više nego ubedljivi za konačnu pobedu.

Odličnom igrom i efikasnošću pobenički tim su predvodili Kristaps Porzingis sa 30 i Luka Dončić sa 26 postignutih poena a bio je blizu trostrukog dvocifrenog učinka jer je imao i po 9 skokova i asistencija.

Na drugoj strani Redži Džekson je sa 31 poenom uz 10 skokova i 2 asistencije bio najefikasniji igrač meča ali je to njegovom poraženom timu slaba uteha.

U ostalim sinoć odigranim mečevima tim Denvera je poražen od Portlanda sa 119:100 na gostovanju i zabeležio peti poraz u nizu, Lejkersi su poraženi u Njujorku sa 106:100 uprkos sjajnom Vestbruku, a Majami je na gostovanju nadigrao Detroit sa 100:92.

Utakmice NBA lige:

Detroit - Majami 92:100
Njujork - Lejkersi 106:100
Portland - Denver 119:100
Klipersi - Dalas 104:112 posle produžetka

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво