Читај ми!

Juta deklasirala Filadelfiju, LA Klipersi nadigrali San Antonio

U poslednja dva sinoćna NBA meča ubedljive pobede odnele du domaće ekipe. Juta je deklasirala Filadelfiju sa čak 120:85 i posle serije od četiri poraza došla do najubedljivije pobede u ovoj sezoni. LA Klipersi su ubedljivo nadigrali San Antonio sa 106:92, a predvodio ih je za igru raspoloženi Pol Džordž.

Tim Jute je od samog starta preuzeo inicijativu i potom samo uvećavao prednost dovodeći u pitanje samo sa kolikom razlikom će dobiti meč.

U efikasnosi je tim predvodio hrvatski internacionalac Bojan Bogdanović koji je meč završio sa 27 postignutih poena među kojima je bilo pet trojki, a odlično ga je pratio ostatak tima.

Rudi Gober je meč završio sa dvostrukim dvocifrenim učinkom od 15 poena i 17 skokova, a Džordan Klarkson je sa 20 poena bio drugi šuterski najefikasniji igrač meča.

U timu Filadelfije najefikasniji je bio Šejk Milton sa 18, a Tejris Maksi je ubacio 16 poena.

U duelu Klipersa i San Antonija u Stejpels centru odvijala se slična situacija a najzaslužniji za to bio je Pol Džordž koji je maksimalno doprineo slavlju domaćina sa 106:92.

Džordž je završio utakmici sa čak 34 postignuta poena i devet skokova, Redži Džekson je dodao 21, a Brendon Boston 13 poena.

U poraženoj ekipi San Antonija najefikasniji bio je Dejonte Mari sa dvostrukim dvocifrenim učinkom od 26 poena uz 12 skokova, ali to nije mnogo pomoglo njegovom timu.

Na gostujućem terenu slavio je Golden stejt protiv Bruklina sa 99:117 u prvoj sinoć odigranoj utakmici koja je bila da bude svojevrstan derbi, a do pobede ih je sjanom igrom ponovo vodio nezadrživi Stef Kari.

NBA utakmice:

Bruklin - Golden stejt 99:117
Juta - Filadelfija 120:85
LA Klipers - San Antonio 106:92

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво