Читај ми!

Zvezda protiv Baskonije traži novu pobedu u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.30 sati igraju u gostima protiv Baskonije u desetom kolu Evrolige. Kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.

Posle pobede u prvom ovosezonskom derbiju protiv Partizana, Zvezda u Španiji igra duplo kolo - prvo potiv Baskonije, pa protiv Real Madrida u četvrtak.

"Po poslednjoj informaciji koje smo dobili, došlo je do promene trenera Baskonije. Tim koji će sa svojim kvalitetima naravno na parketu dati sve od sebe da nas savlada i da dođu do bodova. Mi ćemo pokušati da napravimo najbolju moguću pripremu i da pružimo koliko je to moguće u tom duelu", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Crnogorski stručnjak Duško Ivanović smenjen je sa mesta trenera Baskonije, a na njegovo mesto postavljen je Hrvat Neven Spahija.

Zvezda je bez povređenog Luke Mitrovića otputovala u Španiju.

Dejan Davidovac kaže da će promena trenera uticati na igru rivala.

"Posle bitne pobede, a svaka u derbiju je važna, očekuje nas ponovo dupla nedelja. Nije prva u rasporedu, ali nije lako posebno što imamo dva gostovanja u Španiji. Baskonija je u lošem ritmu u poslednjih nekoliko utakmica, ali promena trenera će siguro doneti neke promene i u igri i biti šok terapija. Mi smo u dobrom ritmu kao tim i dalje nam nedostaju neki igrači koji su povređeni, sada nedostaje i Luka. Tražimo se još uvek, nismo bili u punom sastavu, polako idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Davidovac.

Utakmica se igra od 20.30, a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu. 

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво