Читај ми!

Milojević "čeliči" centre Golden Stejta

Srpski stručnjak Dejan Milojević, poznat po svom maestralnom radu sa visokim igračima, preneo je svoje znanje u NBA ligu i ekipu Golden Stejt voriorsa, gde radi kao asistent u stručnom štabu Stiva Kera. Milojević je pred meč Voriorsa sa Denverom "čeličio" Kevona Lunija.

Pred meč Golden Stejta i Denvera u okviru predsezone NBA lige, Dejan Milojević radio je na niskom postu sa centrom "ratnika" Kevonom Lunijem.

Luni se dobrano pomučio da uopšte pomeri nekadašnjeg centra FMP-a, Partizana, Budućnosti, Valensije i Galatasaraja.

Nakon niza uspešnih godina na klupi Mege i Budućnosti, Milojević je otišao put SAD, gde ga je angažovao Stiv Ker u stručnom štabu Golden Stejt Voriorsa.

"Dejan je divna duša, srećan čovek koji voli košarku. Voli svoj posao, kao i to što je deo stručnog štaba. Ima sjajan smisao za humor, mnogo voli da se smeje, ima brojne trenerske i ljudske kvalitete. Takođe i veliko iskustvo u radu sa centrima što nam je jako bitno", izjavio je trener Voriorsa Stiv Ker. 

Poznato je koliko je Milojević imao zasluge u napretku visokih igrača, koji su se dokazali kako u Evropi, tako i u NBA ligi.

Milojević će u Voriorsima raditi sa veoma kvalitetnim i talentovanim centrima, a akcenat će biti na Džejmsu Vajzmenu i Kevonu Luniju.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво