Читај ми!

Vatreni uvod u NBA sezonu – alarm za požar prekinuo meč Milvokija i Memfisa

Nova sezona u NBA samo što nije počela, a u noći između utorka i srede po srednjoevropskom vremenu startovale su predsezonske utakmice, kao priprema za najjaču ligu na svetu. Već na početku smo imali vatreni uvod u ono što nas očekuje u Sjedinjenim Državama, pošto je utakmica aktuelnog šampiona Milvokija protiv Memfisa prekinuta pre početka poslednje četvrtine zbog alarma za požar.

Duel u "Fedeks forumu" u Milvokiju zatvorio je noćašnji program, ali nije završen, jer se po isteku treće deonice oglasio alarm za požar.

Momentalno je utakmica prekinuta pri rezultatu 87:77 za "grizlije", a zbog duge pauze čelnici NBA lige su odlučili da neće biti nastavljena.

Navijači na tribinama, koje su bile delimično popunjene, morali su da se evakuišu, baš kao i igrači, zbog čije bezbednosti je označen kraj posle 36 minuta.

U tom trenutku ubedljivo najefikasniji bio je igrač Memfisa Dža Morant sa 27 poena, šest skokova i četiri asistencije, dok na drugoj strani nije bilo najboljeg igrača prošlosezonskog finala Janisa Adetokumba.

Dežurne vatrogasne ekipe došle su na lice mesta, ali, srećom, nije bilo potrebe da intervenišu. 

Prethodno je Njujork na krilima Džulijusa Rendla (20 poena i devet skokova) savladao Indijanu rezultatom 125:104, Čikago bulsi su bili ubedljivi protiv Klivlenda (131:95), dok je u košgeterskom obračunu sa Vašingtonom, Hjuston izašao kao pobednik – 125:119.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво