Читај ми!

Davidovac: Drago mi je što sam se vratio protiv Budućnosti

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac bio je prezadovoljan svojim uspešnim povratkom na teren baš u derbi meču sa Budućnošću a u izjavama posle meča je posebno istakao značaj podrške publike na ovakvim mečevima.

Crvena zvezda je u derbiju drugog kola ABA lige pobedili Budućnost sa 71:63 na domaćem parketu, a u timu je posle duže pauze ponovo zaigrao Dejan Davidovac.
"Drago mi je da sam se vratio i što se to desilo u ovakvoj jednoj utakmici protiv Budućnosti," izjavio je Davidovac.

Davidovac je sinoć u pobedi Zvezde protiv Podgoričana sa 71:63 odigrao prvi meč u sezoni i upisao devet poena.

"Dobro sam, posle te pauze koju sam imao zbog povrede, ovo mi je prva zvanična utakmica u sezoni. Drago mi je da sam se vratio i što se to desilo u ovakvoj jednoj utakmici i naravno što smo mi pobedili", rekao je Davidovac novinarima posle utakmice.

Davidovac je prokomentarisao i koliko je bila bitna podrška sa tribina.

"Svakako da nam mnogo znači, spominjali smo to mnogo puta, nije samo fraza nego je stvarno tako. Posle dužeg vremena su tribine malo punije i nadam se da će biti tako i u nastavku".

Zvezda takmičenje u novoj sezoni nastavlja duelom protiv Makbija u Evroligi, a posle toga čeka je gostovanje Igokei u ABA ligi.

"Dobro, navikli smo da imamo težak raspored. Ima tu dosta igrača koji su već igrali Evroligu i igrali u Zvezdi. Znaju kako to funkcioniše. Naravno da nije lako, spremićemo se i daćemo sve od sebe da pokušamo da pobedimo", zaključio je Davidovac.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво