Читај ми!

Čančar za RTS: Verujem da Denver može do titule

Vlatko Čančar, slovenački reprezentativac i košarkaš Denvera, rekao je za RTS da veruje da Nagetsi mogu do titule ove sezone. Čančar je u razgovoru sa našim Aleksandrom Žigićem govorio i o nastupu na Olimpijskim igrama, kao i o očekivanjima u predstojećoj sezoni.

Slovenci su odigrali sjajno na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali im je malo nedostajalo da osvoje medalju, jer su završili na četvrtoj poziciji.

"Što se Olimpijskih igara tiče, stvarno je bilo super. Nažalost, malo nam je falilo za medalju, ali moramo biti ponosni na to što smo uradili. Lepa stvar je biti na Igrama, predstavljati svoju državu i mislim da su svi momci dali sve od sebe", rekao je Čančar uz zahvalnicu saigračima iz reprezentacije i navijačima u Sloveniji.

NBA liga počinje za desetak dana, a Denver će pokušati da napravi korak više u odnosu na prošlu sezonu, kada je stao u finalu Zapadne konferencije.

"Najbitnije je da ne dođe opet do povreda jer nam je to nekako bio udarac koji nam nije dozvolio da napravimo korak napred, u odnosu na godinu pre. Treba biti pametan i kroz utakmice ćemo videti gde stvari stoje."

Čančar ističe da će franšiza iz Kolorada napasti prsten predvođena prošlogodišnjim MVP-jem Nikolom Jokićem.

"Stvarno verujem u ovu ekipu da može da dođe do titule. Naravno, sve je Bogom dano i mislim da će vreme da pokaže", zaključio je Čančar za RTS.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво