Читај ми!

Janis je gospodar sunca u Viskonsinu, Milvoki prepolovio prednost Finiksa u NBA finalu

Ekipa Milvokija prepolovila je zaostatak u NBA finalu protiv Finiksa na 2-1, pošto je slavila na svom parketu u trećoj utakmici finalne serije sa ubedljivih 120:100. Moćni Janis brojao do 41.

Baksi su predvođeni svojom prvom zvezdom Janisom Adetokumbom preuzeli kontrolu nad utakmicom sredinom drugog kvartala (serija 30:9), koji su na kraju dobili sa 17 poena razlike (35:17).

”Grik Frik” je meč završio sa 41 poenom, 13 skokokova i šest asistencija. Zanimljiv je podatak da je pogodio čak 13 od 17 izvedenih slobodnih bacanja. Uz to završio je meč sa vrlo dobrih 60 procenata uspešnosti u šutu.

Odlično su ga ovoga puta ispratili Džru Holidej sa 21 poenom (pet trojki) i 9 uspepšnih dodavanja, dok je Kris Midlton duel završio sa 18 poena i sedam uhvaćenih lopti.

U redovima Sansa nije bilo igrača sa preko dvadeset ubačenih poena. Na 19 uz 9 asistencija zaustavio se mozak ekipe Kris Pol, dok su po 18 ubacili Džae Krauder i Diandre Ejton, koji je imao i 9 skokova.

Najbolji šuter ekipe iz Arizone Devin Buker najblaže rečeno nije imao svoje veče, pošto je postigao svega 10 poena uz katastrofalan šut iz igre - 3 od 14.

Finiks sada vodi sa 2-1 u finalu, a četvrti meč igra se takođe u ”Fiserv Forumu” u Milvokiju u noći između utorka i srede.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво