Читај ми!

Pol Džordž istupio i vodio Kliperse do velike pobede u Juti

Predvođeni veoma raspoloženim Polom Džordžom, Los Anđeles Klipersi slavili su protiv Jute na gostujućem parketu sa 119:111 i tako došli do prednosti od 3-2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige.

U odsustvu Kavaja Lenarda, neretko osporavani Pol Džordž je istupio i preuzeo na sebe vođenje ekipe, što je u Juti noćas funkcionisalo besprekorno.

”Pi-Dži” je ubacio 37 poena (šut iz igre 12 od 22), uhvatio čak 16 skokova i podelio pet asistencija saigračima, uz nekoliko pogođenih ”klač”, odnosno presudnih šuteva.

On je tako postao i prvi igrač u istoriji franšize sa više od 35 poena, 15 skokova i 5 asistencija na plej-of utakmici.

Odličnu podršku i pomoć on je imao od, u ovom plej-ofu takođe sjajnog, Redžija Džeksona, strelca 22 poena, kao i od veterana Markusa Morisa koji je dodao 25.

U redovima Jute sjajno šutersko veče imao je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, koji je ubacio devet ”trojki” i ukupno 32 poena, dok je Donovan Mičel zabeležio 21. Rudi Gober je imao dabl-dabl od 17 poena i 10 skokova.

Naredni meč serije, koji može biti i odlučujući, igra se u noći između petka i subote u ”Stejpls centru” u Los Anđelesu.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво