Читај ми!

Nezadrživi Durant doveo Bruklin na korak do polufinala

Košarkaši Bruklina nadigrali su Milvoki sa 114:108 na svom terenu posle preokreta u drugom poluvremenu i poveli sa 3:2 u četvrtfinalnoj seriji NBA lige. Do pobede ih je predvodio Kevin Durant koji je meč završio sa 49 poena, 17 skokova i 10 asistencija.

Gosti su odlično ušli u meč i došli do dvocifrene prednosti u prvoj četvrtini da bi prvo poluvreme završili sa 16 poena prednosti, pa se učinilo da će prirediti iznenađenje.

Bruklin je, ipak, u nastavku uspeo da preokrene rezultat i u finišu dođe na korak do plasmana u polufinale, najviše zahvaljujući izuzetnoj igri Kevina Duranta koji je meč završio sa trostrukim dvocifrenim učinkom.

Najveća podrška bio mu je Džef Grin, koji je imao sjajan procenat šuta, čak 7 pogodaka iz 8 pokušaja za tri poena. Meč je završio sa 27 koševa.

Svoj doprinos je dao i Džejms Harden, koji se u igru vratio posle povrede, ali nije bio uobičajeno efikasan pa je meč završio sa pet poena, osam aistencija i šest skokova.

Najbolji u timu gostiju bio je Janis Adetokunbo sa 34 poena i 12 skokova za 42 minuta igre. Pred početak meča saopšteno je da je, po izboru američkih novinara, kao prvi igrač uvršten u najbolju petorku NBA lige, ispred Nikole Jokića MVP-a.

Po efikasnosti su ga pratili Kris Midlton sa 25, Džaru Holidej sa 19 i Bruk Lopez sa 15 poena, ali je sve to bilo nedovoljno da se zaustave Kevin Durant i Džef Grin.

Bruklin je sada u odličnoj poziciji jer mu je potrebna još jedna pobeda, a u slučaju da do nje ne dođe u idućoj utakmici, u Milvokiju, imaće dodatnu priliku pred svojim navijačima u odlučujućem meču.  

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво