Читај ми!

Milvoki ubedljivo nadigrao Bruklin za izjednačenje, povreda Irvinga

Košarkaši Milvokija nadigrali su tim Bruklina sa 107:96 na svom terenu i došli do izjednačenja od 2:2 u četvrtfinalnoj seriji NBA lige. Tim Bruklina je uz poraz pretrpeo i povredu Kajrija Irvinga kojiće možda odsustvovati iz tima i do kraja sezone.

Iako su košarkaši Bruklina samovuvereno ušli u meč na gostovanju i poveli posle prve četvrtine, Milvoki je u nastavku uspeo da preuzme inicijativu i ubedljivo preokrene rezultat u preostala tri dela meča.

Tome je u znatnoj meri doprinela i povreda jednog od ključnih igrača gostiju Kajri Irvinga koji je povredio skočni zglob desne noge prilikom lošeg doskoka posle jednog od uspešnih napada.

Prema prvim vestima koje mogu da se pronađu strahuje se da se radi o povredi koja je za Irvinga označila kraj sezone, što je novi težak udarac za tim Bruklina posle izostanka Džejmsa Hardena koji se povredio u prvoj utakmici.

Irving je pre napuštanja terena za nešto više od 17 minuta igre uspeo da ubaci 11 poena ali je to bila nedovoljna podrška Kevinu Durantu koji nije mogao sam da nadigra domaćine iako je meč završio sa 28 postignutih poena uz 13 skokova i 5 asistencija.

U timu pobednika najefikasniji je bio Janis Adetokombo sa 34 postignuta poena uz 12 skokova i 2 asistencije, a odlično su ga pratili Midlton sa 19, Holidej sa 14 i Tuker sa 13 postignutih poena.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво