Читај ми!

Niksi osigurali prednost domaćeg terena protiv Atlante, Vizardsi na pobedu od plej-ofa

Košarkaši Njujorka savladali su Boston sa 96:92 i poslednjem kolu NBA lige i obezbedili prednost domaćeg terena u duelu sa Atlantom u plej-ofu. Vašington bolji od Šarlota 115:110, Vizardsi sa osmog mesta idu plej-in.

Pobedom nad Bostonom, ekipa Njujork Niksa obezbedila je četvrto mesto na Istoku pred start plej-ofa, što znači da će u prvom kolu imati prednost domaćeg terena protiv Atlante.

Bostonu je sedmo mesto bilo zagarantovano, pa su Seltiksi odmarali većinu startera, ali i pored toga pružili jak otpor Niksima.

Džulijus Rendl i Ar Džej Beret zajedno su postigli 42 poena za Nikse, koji će u prvom kolu plej-ofa igrati protiv Atlante, koja i pre poslednjeg meča ima zagarantovano peto mesto.

Sa šeste pozicije u plej-of ide Majami, koji čeka rezultate mečeva Milvokija i Bruklina, kako bi igrači tima sa Floride znali ko će im biti protivnik u prvoj rundi plej-ofa.

Vašington je bio bolji od Šarlota 115:110, čime je tim iz prestonice SAD obezbedio osmo mesto i plasman u plej-in.

Vizardsi će igrati sa Bostonom za sedmu poziciju u plej-ofu, a ukoliko izgube imaće još jednu šansu da dođu do doigravanja, ukoliko pobede boljeg iz duela između Indijane i Šarlota, koji su završili na pozicijima devet i deset.

Bredli Bil bio je najefikasniji u ekipi Vizardsa sa 25 poena, dok je Rasel Vestbruk zabeležio novi tripl-dabl - 23 poena, 15 skokova i 10 asistencija.

U toku noći igraju se svi mečevi poslednjeg kola NBA lige, posle kojih će se znati konačan raspored ekipa na tabeli, odnosno ko će direktno u plej-of, a ko u plej-in.

Da podsetimo, od ove sezone po šest prvoplasiranih ekipa na IStoku i Zapadu ide direktno u plej-of, dok će timovi od sedmog do desetog mesta igrati plej-in.

Sedmoplasirane ekipe igraju protiv osmoplasiranih, pobednik u plej-of ide sa sedme pozicije, dok poraženi igra protiv boljeg iz duela devetoplasirane i desetoplasirane ekipe, a bolji iz tog novog duela će u doigravanje sa osme pozicije.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво