Читај ми!

Bogdan za RTS: Plej-of je za nas adrenalin i sledeći nivo

Nakon nove pobede nad Vašingtonom, koja je je njegovoj Atlanti donela mesto u plej-ofu, Bogdan Bogdanović poručio je da je uzbuđen što će on i njegov tim igrati u doigravanju, kao i da je u stalnom kontaktu sa ljudima oko reprezentacije Srbije.

”Dobro je, dobro je da smo pobedili i obezebdili top 6 i plej-of ove godine. Stvarno sam srećan zbog toga”, rekao je Bogdanović odgovarajući na pitanje dopisnika RTS-a posle pobede nad Vizardsima od 120:116.

On je dodao da je trenutno fokusiran na dešavanja u NBA, a da će o reprezentaciji i kvalifikacijama razmišljati kad za to dođe vreme.

”Ne znam kako će biti ove godine jer je stvarno taj raspored čudan. Čini mi se da će NBA da se vrati u normalu sledeće godine, ali se još ništa definitivno ne zna. Dosta je bila naporna ova sezona, videćemo i dokle ćemo da doguramo u plej-ofu, pa ćemo onda da vidimo. Ali da, u kontaktu smo svi, i igrači, i sa Igorom (Kokoškovim) i Danilom (Predrag Danilović, predsednik KSS), svi se čujemo između sebe i pratimo jedni druge”, rekao je Bogdan.

Na pitanje kako vidi dosadašnji tok sezone u Atlanti, srpski reprezentativc je rekao:

”Mislim da sam se dobro pronašao ovde i mislim da mi je trener puno pomogao u tome. Ono što on želi, želim i ja - da pobeđujemo svaku utakmicu. Našli smo neki zajednički jezik. On kao bivši igrač zna kako je to kad si šuter, da treba da dotakneš loptu par puta, da uđeš u ritam... Dosta se razume u to, i sigurno da je puno pomogao i meni, ali i ostalima u ekipi da pronađemo taj neki pobednički menatalitet”, iskren je Bogdnović.

A pošto je obezbeđen plej-of, to će biti nova vrsta izazova.

”To će za nas biti adrenalin najviše i neko novo iskustvo, to je ono za šta radiš. Imamo tu dosta igrača koji su igrali, sigurno da će nam oni pomoći. Ali to su, što se kaže ovde, Next level games (utakmice na višem nivou)”, zaključio je Bogdanović.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво