Читај ми!

Bogdanović za RTS: Krivo mi je zbog poraza, ali idemo dalje

U NBA ligi, tim Atlante u kojem igra srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović porazen je noćas od Njujorka, ali Bogdan je igrao odlično sa 20 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Bogdanović je u poslednjim sekundama meča pogodio trojku i doneo produžetak svom timu ali u nastavku Atlanta nije uspela da igbegne poraz.

"Krivo mi je što nismo uspeli bolje da odigramo u produžetku, ali idemo dalje. Bila je teška utakmica a već za dva dana imamo još jednu.", rekao je Bogdanović.

Tu ste i dalje oko solidne četvrte pozicije ali je do kraja ostalo još manje od mesec dana.

"Pa da, dosta je napeta ta borba da ne upadnemo u doigravanje. Dobra je pozicija i nastavićemo da se borimo i ovo je samo još jedna od utakmica."

Igraćete sada protiv Majamija i imaćeš priliku da vidiš Nemanju Bjelicu koji u poslednje vreme dobija nešto manju minutažu. Jeste li se skoro čuli i kakva je situacija tamo?

"Pa čujemo se a i oni uvek igraju na pobedu. Trenutno retko ulazi u igru i dobija šansu. Znam da nije igrao u poslednje dve utakmice, pa je igrao jednu pet minuta, a videćemo hoće li igrati. Teško je uhvatiti ritam ali znam da je on veliki radnik i da će se izboriti sa tim." Zaključio je Bogdanović.

Pomenuti Majami dolazi u goste u Atlantu u petak uveče, a u nedelju stižu Milvoki baksi koji su na jednoj poziciji iznad Hoksa na tabeli Istočne konferencije.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво