Читај ми!

Denver pronašao zamenu za Marija

Denver nagetsi brzo su pronašli zamenu za povređenog Džamala Marija i trebalo bi uskoro da dobiju novog igrača. U Kolorado bi uskoro trebalo da kao slobodan igrač stigne Ostin Rivers, preneo je novinar Atletika Šems Čaranija.

Kako je preneo Čaranija, Denver je u ozbiljnim pregovorima sa Riversom i on bi trebalo da potpiše ugovor kada prođe sigurnosne protokole.

Sin trenera Doka Riversa trebalo bi da zameni teško povređenog Marija, koji je u poslednjem minutu meča sa Golden Stejt voriorsima pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena.

Za njega je sezona gotova, a izvesno je da će propustiti i veći deo sledeće, čime su šampionske ambicije "grumenja" poprilično uzdrmane.

Što se Riversa tiče, on je do sada nastupao za Nju Orleans pelikanse, Los Anđeles kliperse, Vašington vizardse, Hjuston roketse i Njujork nikse, koji su ga potom trejdovali u Oklahomu, gde je dobio otkaz.

Prosek u karijeri mu je 9,1 poena, 2,3 asistencija i 2,1 skokova. Najbolje partije pružao je u dresu Klipersa u sezonama 2016/2017 i 2017/2018 u kojoj je prosečno ubacivao 15,1 poena uz 4 asistencije.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво