Milojević: Spor početak; Jovanović: Držali smo se tri četvrtine

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević izjavio je da je njegova ekipa sporije ušla u meč protiv Mege, ali da je onda "zategao" odbranu u nastavku, dok šef struke gostiju Vlade Jovanović navodi da je njegova ekipa parilala tri četvrtine.

Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, početak je bio sporiji, ali smo potom "zategli" odbranu, bili čvrsti, preokrenuli rezultat i rutinski slavili, rekao je trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević posle pobede protiv svog nekadašnjeg kluba Mege (92:79) u derbiju 24. kola ABA lige.

"Zadovoljan sam, jer je Mega namučila mnoge timove, nas pobedila u prvom delu, ali smo pokazali dobru reakciju nakon ispadanja iz Evrokupa. Teško nam je pao poraz poraz od Monaka. Malo smo sporije ušli, ali nakon što smo preokrenuli, pitanje pobednika se nije postavljalo", kazao je Milojević nakon meča, a prenele Vijesti."

"Igrali smo dobru utakmicu tri četvrtine, mislim da smo veći deo prvog poluvremena kontrolisali igru. Budućnost je tim koji zaista ima 12 igrača u rotaciji i svako od njih ima potreban kvalitet za ovaj nivo takmičenja. Mi smo bili u nešto skraćenijoj rotaciji nakon što je Skuči Smit nezgodno stao i iskrenuo zglob pa je njegovo igranje bilo na 50 posto. Sa tom rotacijom nismo bili u stanju da se odupremo Budućnosti", rekao je Jovanović na konferenciji za medije.

Ipak, kako je naveo, mora da bude zadovoljan sa prve tri čevrtine.

"Posle nismo uspeli da pariramo Budućnosti i koja je, posle ispadanja iz četvrtfinala Evrokupa, znajući Dejana, sigurno morala je da reaguje i da pokaže intenzitet kakav je pokazala danas", istakao je Jovanović.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво