Majami nadigrao i Klivlend, Portland deklasirao Oklahomu

Majami je na svom terenu nastavio seriju pobeda nadigravši Klivlen sa 115:101 uz dobru igru Nemanje Bjelice. Oklahoma je ubedljivo poražena na gostovanju od Portlanda sa 133:85, a Aleksej Pokuševski je imao jedu od slabijih igara u sezoni.

Klivlend je dobro ušao u meč i čak poveo na samom startu, ali su domaćini načinili preokret i nisu dozvolili iznenađenje.

Majami je timskom igrom u nastavku obezbedio četvrtu pobedu u nizu a čak sedmorica igrača imala su dvocifren šuterski učinak.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je pobedi je doprineo sa 10 poena uz sedam skokova i pet asistencija za 24 minuta provedena u igri, a u pobedničkom timu najefikasniji je bio Adebajo koji je uz 18 poena, koliko je postigao i Robinson, dopisao i 11 skokova.

Peti uzastopni poraz Klivlenda nije uspeo da spreči ni najefikasniji igrač meča Kolin Sekston koji je postigao 26 poena, a pratio ga je Prins sa 19 pogodaka.

Na svom terenu Portland je ubedljivo nadigrao Oklahomu sa 133:85, a Aleksej Pokuševski je za 30 minuta na parketu postigao osam poena uz četiri asistencije.

Blejzersi su već u prvoj deonici slomili otpor rivala, pa je do kraja meča jedina preostala dilema bila kojom razlikom će gosti napustiti Moda Centar.

Do pobede tim Portlanda predvodio je Mekalum sa 20 poena i po četiri skoka i asistencije, a pratili su ga Lilard i Simons sa po 16 poena, dok je Pauel ubacio jedan manje.

U poraženom timu najefikasniji igrač bio je Vilijams sa 18 poena uz 5 skokova i dve asistencije.

Košarkaši Dalasa su na gostovanju nadigrali Vašington sa 109:87, a do četvrte pobede u nizu predvodili su ih Luka Dončić i Boban Marjanović koji je ostvario dvostruki dvocifren učinak.

Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:

Vašington - Dalas 87:109
Detroit - Njujork 81:125
Majami - Klivlend 115:101
Filadelfija - Minesota 122:113
San Antonio - Indijana 133:139 posle produžetka
Juta - Orlando 137:91
Portland - Oklahoma 133:85
Sakramento- Milvoki128:129

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво