Читај ми!

Jokić za RTS: Posebno mi je drago zbog navijača na tribinama

Nikola Jokić je i noćas značajno doprineo pobedi njegovih Denver Nagetsa koji sa savladali Filadelfiju 104:95. Bila je to prva utakmica pred publikom na domaćem terenu za Denver posle punih godinu dana. Gledaoci su Nikoli uzvikivali MVP, MVP, jer je glavni kandidat za najboljeg igrača lige. Posle utakmice, sa Nikolom Jokićem je o utiscima sa susreta razgovarao Aleksandar Zigić dopisnik RTS-a.

Nikola Jokić, koji je postigao novi dvostruki dvocifren učinak, ukratko je analizirao utakmicu sa Filadelfijom i posebno istakao zadovoljstvo zbog prisutnosti publike na tribinama.

„Super smo igrali, a izašli smo sa dobrom energijom i stekli prednost koju smo držali do kraja. Odigrali smo i defanzivno najbolje jer smo zaustavili njihove najbolje igrače tako da smo ostvarili veoma bitnu pobedu za nas. Naravno, to što su navijači bili ponovo u areni mi je posebno drago.", rekao je Jokić.

Srpski centar se zahvalio svima koji ga hvale i pružaju podršku, ponovo istakavši da u prvom planu treba da bude tim i kolektivna igra kojoj on maksimalno doprinosi. Posebno je izrazio zadovoljstvo što su na tribinama, posle dugo vremena odsustva, ponovo bili navijači među kojima je bilo i njegove rodbine.

Posle pobede nad Filadelfijom prvoplasiranim timom Istoka, tim Denvera se u četvrtak sastaje sa LA Klipersima koji su trenutno treći u Zapadnoj konferenciji.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво