Читај ми!

”Manekeni” konačno pobedili Zvezdu u Evroligi, i to sa kamatom

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su u Beogradu poraženi od raspoloženog Armanija iz Milana rezultatom 93:72, u meču 32. kola Evrolige. Panter raspoložen protiv ”svojih” sa 23 poena.

Predvođeni bivšim igračem beogradskog kluba Kevinom Panterom i njegovom dalekometnom paljbom (pet trojki), gosti su konačno uspeli da pobede Zvezdu u Evroligi posle šest vezanih poraza.

To je ekipa Etorea Mesine uspela odličnim startom utakmice (9:0), sjajnim šutem za tri poena (14/27) i održavanjem koncentacije i svog ritma tokom svih 40 minuta.

Zvezda je pokušala da se suprostavi, nekoliko puta u prvom poluvremenu prilazila na 5-6 poena razlike, ali nije imala ni snage a ni znanja da se potpuno vrati u meč.

Već pomenuti Panter je utakmicu u njemu poznatoj dvorani "Aleksandar Nikolić" završio sa 23 poena, te po jednim skokom, asistencijom i ukradenom loptom.

Šejvon Šilds i Zek Lidej su dodali po 14, a bremešni Hajns postigao je 11.

Kod crveno-belih iz Beograda Džordan Lojd najefikasniji sa 22 poena (7/7 za dva) i tri asistencije, dok je Ognjen Dobrić dodao 14 pogodivši četiri od pet pokušaja za tri poena.

Zvezdi je ovo bio 23. poraz u sezoni pored devet ostvarenih pobeda, dok je Armani trijumfom došao do skora 20-12.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво