Читај ми!

Jokić za RTS: Naš tip košarke je malo drugačiji, Gordon zna zašto je došao

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić bio je prezadovoljan posle pobede svog Denvera nad Atlantom, a posle meča je za RTS govorio i pojačanjima koje su Nagetsi doveli tokom prelaznog roka. U Denver su stigli Džaval Mekgi i Eron Gordon, koji je već zabeležio debi.

Jokić je umalo ostvario tripl-dabl protiv Atlante za koju je nastupio i Bogdan Bogdanović, a franšiza iz Kolorada je trijumfovala 126:102.

"Dobra utakmica za nas. Da može svaki put da bude ovako, bilo bi veoma dobro. Cela ekipa je igrala sjajno, svi su igrali nesebično i lopta je kružila, tako da je mnogo lakše kada igramo na taj način, nego kada smo sebičniji", počeo je Jokić razgovor sa našim Aleksandrom Žigićem.

Momak iz Sombora se potom osvrnuo na nove igrače, posebno Gordona koji je stigao iz Orlanda.

"Eron Gordon je došao, Džaval je došao, Klark takođe... Gordon je igrao zaista fenomenalno, momak je prihvatio ulogu i zna zašto je došao. Nadamo se da će nastaviti sa takvim pristupom, mislim da je to najbitnije. Daćeš nekad pet-šest poena i moraćeš da čuvaš protivničkog najboljeg igrača, nekada ćeš dati 25 poena... Naš tip košarke je malo drugačiji", zaključio je Jokić.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво