Читај ми!

Partizan nadigrao Megu, Jaramaz igrač odluke

Košarkaši Partizana savladali su tim Mege sa 98:88 na gostovanju u utakmici 23. kola ABA lige. Pobedu crno-belih osigurao je Ognjen Jaramaz trojkom u poslednjem minutu meča.

Partizan je odlično ušao u meč na gostovanju i poveo sa sedam poena u prvoj črtvrtini ali su domaćini odmah uzvratili, pa se na poluvreme otišlo sa njihovom prednošću od dva koša.

U nastavku se ponovila slična situacije jer crno-beli dobijaju treći deo meča ali domaćini uzvraćaju u četvrtoj četvrtini, pa se ušlo u neizvesnu završnivu u kojoj su gosti održavali minimalnu prednost.

A onda je Ognjen Jaramaz poveo tim ka pobedi. Pogodio je trojku u poslednjem minutu meča da ni utakmicu završio kao najefikasniji igrač sa 22 postignuta poena.

Nemanje Dangubića je efikasnošću predvodio crno-bele u prvom poluvremenu i meč završio sa 20 postignutih poena, a pratio ih je Rašon Tomas sa 10 poena, 12 skokova, četiri asistencije.

U poraženom timu Filip Petrušev je ubacio 21 poen i imao devet skokova, a pratio ga je Skuči Smit sa 18 poena i osam asistencija ali im to nije bilo dovoljno da izbegnu poraz.

Partizan u narednom kolu igra 3. aprila protiv Krke kao domaćin, a Mega dan kasnije gostuje u Podgorici.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво