Читај ми!

Radonjić: FMP kvalitetna ekipa, imaju ambicije

Ekipa FMP-a ima kvalitet i pokazala ga je pobedama na poslednjih nekoliko utakmica, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Crveno-beli u subotu od 19 sati dočekuju ekipu iz Železnika u 23. kolu ABA lige u u hali "Alekandar Nikolić".

"Iskusna ekipa sa nekoliko talentovanih mladih igrača. Imaju ambicije i takmičarski cilj u ligi. Sa promenom trenera i dolaskom trojice igrača ovo je drugačiji tim koji je podigao formu. Imamo malo vremena da se spremimo za ovu utakmicu, ali ćemo ga iskoristiti koliko god je moguće da se pripremimo za ovaj meč", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prvotimac Zvezde Ognjen Dobrić smatra da tim mora da odigra čvrst meč.

"Svaki meč u završnici ABA lige je sada izuzetno važan. Dobro poznajemo ekipu FMP-a. Dolaskom novog trenera i trojice igrača ovo je tim koji je dobio dodatni kvalitet i igra dobro. Mi u ovakvom ritmu, bez obzira na sve, moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa velikom energijom, jer će ekipa FMP-a, koja uz nekoliko mladih igrača ima preko potrebno iskustvo znati da iskoristi svaki naš pad u igri", rekao je Dobrić.

Zvezda trenutno drži treće mesto na tabeli regionalne lige sa skorom 17-3, dok je FMP na devetoj poziciji sa učinkom 9-12.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво