Читај ми!

Jokić nastavio MVP sezonu, Denver u seriji pobeda

Nikola Jokić nastavio je sa sjajnim igrama u NBA ligi i bio nadomak novog tripl-dabla, ovoga puta u trijumfu Denvera nad Indijanom, rezultatom 113:103. Nagetsi su tako zaokružili mini turneju maksimalnim rezultatom i sa četiri uzastopne pobede sačekaće pauzu zbog Ol-star utakmice.

Denver je uhvatio pobednički zamah, a najzaslužniji za to je srpski as, koji je sada već legitimni kandidat za titulu najkorisnijeg igrača u regularnom delu sezone.

Jokić je u Indijanapolisu na parketu proveo okruglo 37 minuta i za to vreme postigao  20 poena (9-18 iz igre, 2-2 trojke), uhvatio 12 lopti i podelio osam asistencija.

Imao je čak sedam izgubljenih lopti, ali su to njegovi saigrači uspeli da nadomeste i sačuvaju dvocifrenu prednost koju su stekli tokom druge četvrtine.

Pejsersi su jednom uspeli da izjednače u trećoj deonici (68:68), ali je posle toga usledila nova serija gostiju koji su rutinski priveli meč kraju.

Jokić nije bio najefikasniji, pošto je Majkl Porter junior duel završio sa 24 poena i 11 skokova, a Džamal Marej imao poen manje.

Na drugoj strani, istakli su se Majls Tarner takođe sa dabl-dablom (22 poena i 12 skokova), odnosno Mekdermot sa 20 poena.

Ekipa Majka Melouna sada je šesta na tabeli Zapadne konferencije sa 21 pobedom i 15 poraza, dok je Indijana deseta na Istoku sa skorom 16-19.

Najbolji igrači svih ekipa, među kojima je i Nikola Jokića kojeg je Lebron Džejms birao u svoju ekipu, sada se sela u Atlantu gde će biti organizovan Ol-star vikend.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво