Читај ми!

Vizardsi posle trilera bolji od Lejkersa

U fantastičnom meču u Kaliforniji ekipa Vašingtona savladala Los Anđeles Lejkerse rezultatom 127:124.

Bredli Bil je postigao šest od svojih 33 poena u tri uzastopna poseda u poznoj fazi produžetka, a uz pomoć toga Vašington Vizardsi su produžili svoj najduži niz pobeda u poslednjih pet sezona trijumfom od 127:124 protiv Los Anđeles Lejkersa.

Rasel Vestbruk je takođe postigao šest poena u produžetku (ukupno 32).

Ovo je prva pobeda Vašingtona u Stejpls Centru od 2017. godine.

Vizardsi su se vratili posle zaostatka od 17 poena.

Lebron Džejms je imao 31 poen, 13 asistencija i devet skokova, ali je promašio nekoliko ključnih šuteva u ovoj utakmici.

Ovo je treći uzastopni poraz Lejkersa u sezoni, koji su u poslednjih 17 dana igrali četiri utakmice koje su otišle u produžetak, i to sve protiv timova koji imaju negativan skor pobeda i poraza.

Entoni Dejvis je propustio četvrti meč, a na terenu ga neće biti još najmanje tri sedmice.U ostalim mečevima odigranim u ponedeljak, Čikago Bulsi su savladali hjuston Roketse rezultatom 120:100, uz 24 poena Kobija Vajta.

Dalas je pobedio Memfis 102:92, a najzaslužniji za to bio je Dža Morant sa 22 poena. Najefikasniji na meču, međutim, bio je Tim Hardavej Džunior sa 29 poena.

Majami je savladao Oklahomu Stejt sa 108:94. Najviše poena u pobedničkoj ekipi postigao je Kendrik Nan (20, uz devet asistencija). Bolji od ostalih u poraženom timu bio je Šaj Gildžes-Aleksander sa 27 poena.

Finiks je bio bolji od Portlanda rezultatom 132:100, uz sjajnu partiju Devina Bukera koji je stao na 34 poena. Demijan Lilard je postigao 24 poena za tim iz Oregona.

Naposletku, Juta Džez nastavlja sa sjajnim partijama, pa je tako sada savladana ekipa Šarlota rezultatom 132:110. Džo Ingls je postigao 21 poen, baš koliko i Žorž Nijang.

Njih dvojica su postigli 14 od 28 trojki za svoj tim, koji je time postavio i rekord franšize.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво