Читај ми!

Milojević: Uradili smo ono zbog čega smo došlu; Raduljica: Čestitam celom timu

Dejan Milojević zamenio je Kokoškova na klupi Srbije na ovom meču i odradio posao. Pobedom protiv Gruzije Srbija je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo. Milojević je posle meča konstatovao da je ekipa odradila ono zbog čega je došla u Tbilisi. Kapiten Radiljica je čestitao celoj ekipi i stručnom štabu na ostvarenom uspehu.

Srbija je savladala Gruziju sa 92:66 u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Sledi nedeljni duel protiv Švajcarske koji će se igrati za prestiž.

"Uradili smo ono zbog čega smo došli ovde. Pobedili smo i kvalifikovali se na Evropsko prvenstvo. Želim da čestitam celom timu, odbrana je bila odlična tokom čitave utakmice i to je bio ključ pobede."

"U prvom poluvremenu nismo pogodili neke otvorene šuteve, a kada smo ih u drugom poluvremenu pogodili, napravili smo razliku koju Gruzija nije mogla da stigne. Okrećemo se narednoj utakmici sa željom da pobedimo protiv Švajcarske", izjavio je Dejan Milojević.

"Odlična igra celog tima. Imali smo neke igrače kojima je ovo prvi nastup u seniorskoj reprezentaciji. Čestitam im na prikazanoj igri i onome što su pokazali večeras."

"Takođe, čestitam celom timu na tome što smo uspešno obavili sve zadatke koje je stručni štab postavio pred nas, to je razlog što smo dobili utakmicu. U prvoj četvrtini, zapravo prvom poluvremenu, utakmica je bila izjednačena jer nismo uspeli da pogodimo puno šuteva iz daljine."

"U drugom poluvremenu, kada smo počeli da pogađamo i da igramo bolju odbranu od „pik end rola", to nas je odvelo do pobede koja je veoma važna. Još jednom, čestitam stručnom štabu i mojim saigračima", rekao je kapiten Miroslav Raduljica.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво