Читај ми!

Najlepši poraz u istoriji Igokee koja će igrati u plej-ofu Lige šampiona!

Košarkaši Igokee iz Aleksandrovca plasirali su se u plej-of Košarkaške Lige šampiona i pored poraza u poslednjem, šestom kolu grupe G od Turk Telekoma u Ankari rezultatom 94:86.

”Igose” je do druge faze u debitantskom nastupu u najjačem Fibinom klupskom takmičenju pogurao francuski Limož, koji je na svom terenu posle drame savladao Hapoel Jerusalim (88:83).

Tim iz Republike Srpske je u turskoj prestonici odigrao dobar i kvalitetan meč, ali na kraju ipak posustao i doživeo poraz od pobednika grupe. 

Najefikasniji u timu Dragana Bajića bio je Džeki Karmajkl sa 18 poena, Edin Atić upisao je 16 poena, šest skokova i osam asistencija, Entoni Klemons je dodao 12 poena, a Darko Talić je postigao 10 poena.

Majk Erik bio najzaslužniji je za peti trijumf svoje ekipe sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 12 skokova, a pratio ga je Nik Džonson sa 18 poena i čak devet asistencija.

Turk Telekom je u drugu fazu otišao sa prvog mesta (5-1), Igokea sa drugog (3-3), dok su ispali Limož i Hapoel, koji su takmičenje završili sa identičnim skorom 2-4.

U takozvanoj plej-of fazi biće formirano četiri grupe od po četiri tima koji će igrati po dvokružnom sistemu, a onda će po dve najbolje ekipe iz svake grupe ići na Fajnal-ejt turnir. 

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво