Читај ми!

Nerandžić: Opet smo doživeli poraz na jednu loptu

Imali smo šansu da slavimo protiv Budućnosti, jer smo se vratili nakon minusa od 15 poena, ali smo opet doživeli poraz na jednu loptu, rekao je košarkaš Borca Nenad Nerandžić.

Čačani su u subotu na svom parektu izgubili od Budućnosti u neizvesnoj završnici 76:72 u 16. kolu regionalne lige.

"Utakmica protiv Budućnosti bila je teška i neizvesna do samog kraja. Opet smo doživeli poraz na jednu loptu, a to nam se desilo već nekoliko puta tokom sezone."

"Imali smo šansu da slavimo, jer smo se vratili nakon minusa od 15 poena, ali nismo uspeli da je realizujemo. Šta je tu je, idemo dalje. Okrećemo se novim izazovima", rekao je Nerandžić za klupski sajt.

Izabranike Marka Marinovića već u sredu od 14 sati čeka novi izazov, pošto će u odloženom meču 13. kola ABA lige u Košarkaškom centru "Dražen Petrović" u Zagrebu igrati protiv domaće Cibona.

Krilni centar Čačana veruje da tim može do pobede u glavnom gradu Hrvatske.

"Znamo kakvu ekipu ima Cibona. Reč je o skupu mladih i talentivanih igrača, koji su željni dokazivanja. Igraju sa dosta energije, tako da nam neće biti ni malo lako, ali smatram da i mi imamo dobre strane. Zbog toga verujem da možemo da pobedimo u Zagrebu", zaključio je Nerandžić.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво