Читај ми!

Perkins sjajnim debijem začinio ubedljiv trijumf Partizana

Odličan debi Džoša Perkinsa i još bolja odbrana crno-belih obeležili su ubedljiv trijumf Partizana protiv Trenta (71:43) na startu top 16 faze Evrokupa. Naredni meč ekipa Saša Filipovskog igra narednog utorka u Francuskoj.

Sa malom dozom straha posle loših igara u ABA ligi navijači Partizana čekali su start top 16 faze Evrokupa, ali crno-beli su odigrali odličan meč i ubedljivo savladali Trento sa 71:43.

Ekipa Saša Filipovskog bila je dominantna na Novom Beogradu, a odličan debi u dresu Partizana imao je plejmejker Džoš Perkins.

Amerikanac koji je studirao na Gonzaga univerzitetu meč je završio sa 11 poena, 6 asistencija i 5 skokova, a na terenu je delovalo kao da je godinama član ekipe.

Kodi Miler-Mekintajer postigao je prvih šest poena za crno-bele na meču, a posle tri vezane trojke Partizan je pobegao na 15:5 već posle pet minuta igre.

Trento se nekako držao u prvoj deonici, ali je u drugoj odbrana crno-belih dozvolila gostima samo četiri poena, pa je već na poluvremenu na semaforu stajalo 35:20.

Nastavili su crno-beli sa odličnom odbranom, naročito Vil Mozli i Rašon Tomas, što je donelo prednost od 24 poena posle tri četvrtine.

Gosti iz Italije pokušali su na početku poslednje deonice da se rezultatski približe, ali su crno-beli odbili taj napad i zabeležili ubedljiv trijumf.

Vil Mozli bio je najefikasniji u Partizanu sa 12 poena, sedam skokova i četiri blokade, Miler-Mekintajer i Pejc dodali su po devet.

Najefikasniji na meču bio je Džakori Vilijams sa 15 poena.

Partizan je pobedom nad Trentom dobro ušao u top 16 fazu Evrokupa, a naredni meč crno-beli igraju narednog utorka, kada će gostovati u Parizu kod ekipe Metropolitansa.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво