Читај ми!

Jokić za RTS: Mnogo mi znače pohvale Dankana, to je igrač na kojeg sam se ugledao

Nikola Jokić bio je zadovoljan trijumfom nad Njujorkom kojim je njegov Denver nastavio da popravlja formu, nakon nešto sporijeg početka sezone. Denver je savladao Nikse rezultatom 114:89, a Jokić je za RTS izjavio da mu prijaju pohvale Tima Dankana, koji je rekao da obožava da ga gleda.

U utakmici u kojoj su zaigrali svi igrači sa klupe Nagetsa, Jokić je ponovo bio najbolji sa 22 poena, 10 skokova i pet asistencija.

"Nema nijedne lake utakmice, niti pobede za nas. Tako je bilo otkad sam ja ovde, koliko već pet-šest utakmica", počeo je Jokić razgovor sa našim dopisnikom Aleksandrom Žigićem, a potom se osvrnuo i na komplimente Tima Dankana.

"Hvala mu, sigurno mnogo znači kada jedan takav igrač, tolika zvezda i budući član Kuće slavnih pohvali. Jedan igrač kojem sam se divio kada sam dolazio u NBA i bila mi je čast što sam igrao protiv njega. Znači sigurno mnogo."

Ekipa iz Kolorada se trenutno nalazi na mini-turneji u Njujorku, a zbog svih mera i protokola, zabranjeno im je kretanje osim ka sportskim halama kada su utakmice.

"Dosadno je, ne možemo da idemo ni na večere, niti da se družimo. Uglavnom smo po sobama, ništa ne radimo. Malo je dosadno, ali dobro, ovde smo zbog posla i tako je – kako je."

Momak iz Sombora je zadovoljan nizom pobeda posle nešto slabijeg starta, a prokomentarisao je i izjavu trenera Majka Melouna da bi na svakoj utakmici mogao do tripl-dabla.

"Teško je, duga je sezona. Zavisi od utakmice do utakmice, nekada možeš i ide te, nekada ne možeš. Teško je, jedino ako baš pratiš i 'vijaš' statistiku, zato nije mnogo ljudi to napravilo, mislim da su samo dva-tri čoveka to uradila otkad postoji liga", zaključio je Jokić za RTS.

Ovom pobedom Nagetsi su konačno izašli "na nulu", odnosno imaju isti broj pobeda i poraza (5-5) i nalaze se na devetoj poziciji na tabeli Zapadne konferencije.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво