Читај ми!

Asvel i Armani dominantni u zaostalim mečevima Evrolige

U dve zaostale i večeras odigrane utakmice Evrolige ubedljive pobede zabeležili su Asvel protiv Panatinaikosa i Armani Milano protiv Albe iz Berlina.

Francuska ekipa koja je u vlasništvu Tonija Parkera, a koju sa klupe vodi njegov rođeni brat Ti Džej je posle velike pobede nad Barselonom u prošloj rundi, ubediljivo savladala grčkog prvaka - 97:73.

Bio je to odloženi okršaj iz trećeg kola, te iz tog razloga u dresu zelenih nije bilo Šelvina Meka, koji je nedavno stigao u atinski tim, a koji nije bio registrovan u prvobitnom terminu meča i samim tim nije imao pravo nastupa večeras. 

Crno-beli iz Vilerbana su kontrolisali utakmicu tokom čitavog njenog trajanja, i na kraju su je završili sa 26 poena u plusu.

Odličnu partiju prikazali su Amerikanci Dejvid Lajti (19), Vilijam Hauard (16) i Noris Kol (16), i time predvodili tim do treće pobede u Evroligi.

U gostujućem grčkom timu Papajanis najefikasniji sa 14, Mitroglu je dodao 12, dok je srpski košarkaš Nemanja Nedović ubacio 10.

U istom terminu Armani je u Milanu sa 75:55 dobio meč protiv berlinske Albe, koji je zaostao iz šestog kola.

Rano stečenu prednost, koja je na poluvremenu iznosila okruklo 20 poena razlike (baš kao i na kraju), ekipa Etorea Mesine je zadržala do poslednjeg momenta i došla do šestog trijumfa u elitnom takmičenju.

Odličan meč odigrao je bivši igrač Zvezde Kevin Panter, ubacivši 14 poena, a dobro su ga pratili španski plej Serhio Rodrigez i Zek Lidej sa po 12.

Kod ”albatrosa” u sedmom porazu u sezoni po 11 poena Maodo Loa i Pejtona Sive.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво