Читај ми!

Anđušić: Loša odbrana i energija, moramo da dobijemo drugi meč

Srpski košarkaš Danilo Anđušić reko je posle poraza od Švajcarske da nisu smeli da dozvole protivniku da ima više energije i apostrofirao lošu odbranu "orlova".

Srbija je neočekivano izgubila od Švajcarske, a Danilo Anđušić smatra da je uzrok poraza nizak nivo energije koju je prikazala njegova ekipa.

"Imali su više energije od nas, to nismo smeli da dozvolimo. Mi smo mladi tim, naš glavni fokus mora biti energija. To nismo imali, a još smo odigrali i lošu odbranu - primili 92 poena. Moramo da se trgnemo, da se spremimo za sledeću utakmicu. Moramo da damo sve od sebe da pobedimo", rekao je Anđušić.

Dušan Mlađan, strelac pobedonosnog koša u poslednjoj sekundi, smatra da je njegova selekcija zaslužila trijumf protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu.

"Igrali smo odličnu košarku, zajedno smo četiri-pet godina. Igrali smo odlično u napadu. U prvom poluvremenu odigrali smo loše u odbrani, ali smo u nastavku popravili odbranu i skokove. Zaslužili smo da pobedimo, bili smo u vođstvu veći deo utakmice. Za nas je ovo velika pobeda, Srbija je jedna od najboljih ekipa na svetu", rekao je Dušan Mlađan.

Naredni meč u kvalifikacijama Srbija igra protiv Finske, u ponedeljak od 18 časova.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво