Читај ми!

Bogdan potpisao ponudu od 72 miliona dolara, bliži se kraj sage

Saga o transferu Bogdana Bogdanovića mogla bi da bude gotova, pošto je srpski igrač dobio, a potom i potpisao ponudu Atlanta hoksa vrednu 72 miliona dolara. Bogdanović, koji je trenutno ograničeni slobodni agent, neće završiti u Milvokiju kako je prvobitno bilo najavljivano, već u Atlanti ili Sakramentu.

Prvo su novinari Atletika preneli da je bek Kingsa dobio ponudu, da bi potom novinar Njujork tajmsa Mark Stajn, koji je rekao da je Bogdanović prihvatio ponudu.

On je naveo da će Srbin imati opciju da raskine ugovor pred početak četvrte sezone, kao i da Kingsi imaju 48 sati da izjednače ponudu i zadrže ga.

Dakle, Bogdanović će naredne sezone ili biti deo Atlante ili Sakramenta, pogotovo zato što u novom ugovoru stoji klauzula da on ne može biti trejdovan tokom prve godine ugovora.

To znači da je očekivana "sign and trade" opcija nedostupna za Atlantu.

Hoksi su izuzetno aktivni na tržištu već nekoliko dana, pa su do sada doveli Danila Galinarija, Krisa Dana i Ražona Ronda.

Drugi klub koji je razmišljao o Bogdanu jeste Indijana, ali od toga neće biti ništa. U Indijani su pokušali da dovedu Gordona Hejvorda iz Bostona, ali je on izabrao Šarlot, posle čega su raspršene nade da će opet u svom rosteru imati jednog Bogdanovića.

Podsetimo, prvobitno je trebalo da bude trejdovan u Milvoki, ali je taj posao propao zbog nedozvoljenih pregovora, zbog čega je i liga pokrenula istragu.

Bogdanović je do sada odigrao 209 utakmica u NBA i prosečno beleži 13,5 poena, 3,2 skoka i 3,5 asistencija.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво