Читај ми!

Obradović: Biće još iznenađenja od Zvezde

Trener Crvene zvezde Saša Obradović čestitao je Barseloni na pobedi i istakao da je, uprkos porazu, zadovoljan igrom svog tima u drugom delu utakmice. Na osnovu prikazane igre u sinoćnom meču zaključio je da će još biti prijatnih iznenađenja koje će prirediti njegov tim u ovoj sezoni.

Košarkaše Crvene zvezde nadigrala je Barselona sa 76:65 na gostovanju u utakmici 10. kola Evrolige, ali njihov trener Saša Obradović nije bio nezadovoljan uprkos porazu.

"Čestitke Barseloni, zaslužili su pobedu bez ikakve sumnje. Imali smo određenih problema da igramo protiv tako organizovanog, „velikog" i atletski snažnog tima, ali sam zadovoljan drugim poluvremenom i celokupnim naporom tima. Nismo odustajali, borili smo se do kraja i to je vrlo pozitivna stvar za nas".

Obradović je ukratko analizirao meč i konstatovao da će na osnovu prikazane igre njegov tim prirediti još prijatnih iznenađenja do kraja sezone.

"Imam zamerki na prvu četvrtinu, znam i svestan sam da je Barselona jedan od najboljih timova u Evropi, ali možda je i utakmica u Milanu uticala na nas u prvoj deonici. Jedna vrlo pozitivna stvar koju bih istakao je izvanredna atmosfera na klupi koja nas je motivisala. I mene lično je motivisala, to je veliko ohrabrenje za budućnost. Mislim da će biti još prijatnih iznenađenja od našeg tima u ovoj sezoni", rekao je trener Crvene zvezde nakon meča u Barseloni.

Crveno-beli sada imaju skor 4-6, dok su Katalonci lideri na tabeli Evrolige sa osam pobeda i samo jednim porazom.

U narednom kolu Crvena zvezde dočekuje ekipu Anadolu EFES-a, dok već u ponedeljak igra i meč 8.kola ABA lige sa Partizanom u hali sportova "Ranko Žeravica".

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво