Читај ми!

Pavićević pred gostovanje Zvezdi: Sudar dve koncepcije

Crvena zvezda je najmoćnija ekipa u takmičenju, glavni je favorit u ABA ligi i da bismo im se suprostavili odbrambeno moramo da budemo na maksimumu, izjavio je trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević. Utakmica trećeg kola ABA lige između Crvene zvezde i Mornara igra se u nedelju od 20 sati.

Mornar je ove sezone savladao Unikahu i Brešu u Evrokupu, Zadar i Cibonu u ABA ligi, ali protiv Zvezde biće sasvim drugačije. Ipak, Pavićević tvrdi da njegov tim ne ide u Beograd da "sparinguje".

"Biće to sudar dve koncepcije i dva stila. Naš tim je tako profiilsan da nam je napad jako oružje i tu smo jedna od najtalentovanijih ekipa u ligi. Zvezda, sa druge strane, ima igru čvrste odbrane, ne da rivalu da se razigra, razbija sve kretnje", istakao je Pavićević za "Vijesti".

Mornar je igrao sa Zvezdom u predsezoni i izgubio prijateljski meč u Beogradu 89:79.

"Tu smo videli koliko su defanzivno jaki. Nadam se da ćemo sada biti spremniji da odgovorimo na tu odbranu, ali i mi moramo da budemo odbrambeno na maksimumu. Za razliku od nas, Zvezda ima jaku igru u oba smera, a mi još radimo na odbrani, koja jeste funkcionisala u posljednja dva meča. Nadam se da će tako biti i u nedelju", istakao je Pavićević.

Utakmica trećeg kola ABA lige između Crvene zvezde i Mornara igra se u nedelju od 20 sati.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво