Perović: Jokić fenomenalan, skidam kapu i njemu i Denveru

Bivši reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana Kosta Perović smatra da će predstojeća sezona biti izazovna u svim košarkaškim takmičenjima.

"Teška situacija za bilo kakve procene, jer nezahvalno davati predviđanja. Takmičenje bez publike je kao neki trening, a svima je potreban adrenalin da bi igrali na najvišem nivou. Biće izazovno ne samo za Partizan i ABA ligu, već i za Evroligu i NBA ligu. Videćemo šta će biti sa celom situacijom, jer svi vole da igraju pred publikom", rekao je Perović za Tanjug.

U najjačoj košarkaškoj ligi na svetu srpski centar Nikola Jokić i Denver vode borbu za veliko finale, a Perović smatra da imaju šansu i za preokret protiv LA Lejkersa.

"Opet situacija 3-1, kao što su bile i prethodne dve. Lejkersi su preozbiljan tim, ali ako Denver smogne snage može svašta da se desi. Za dosadašnji tok i sve ono što su uradili i Jokić i Denver stvarno skidam kapu. Fenomenalno igra, neverovatan je. Samo neka nastavi u tom ritmu. Na putu je da postane jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena", zaključio je Perović.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво