Читај ми!

Prekinuta sezona Košarkaške Lige šampiona biće završena u Atini

Završni turnir, odnosno fajnal-ejt Košarkaške Lige šampiona biće održan u Atini. Kako je saopšteno na konferenciji za medije u grčkoj prestonici, odluka o prisustvu publike biće doneta naknadno.

Sledeći svoju odluku od 30. marta, najjače klupsko takmičenje koje je pod Fibinom kapom održaće završni turnir sezone 2019/20 u periodu od 30. septembra do 04. oktobra.

Klub organizator/domaćin je AEK, a mečevi će se igrati u dvorani OAKA (zvaničan naziv je dvorana Nikos Galis), čiji je kapacitet 18.000 mesta.

Naravno, usled situacije izazvane pandemijom koronavirusa, prisustvo publike je pod velikim znakom pitanja, ali čelnici ovog rastućeg takmičenja nisu od te ideje odustali. Naprotiv. Žele i traže način kako bi navijači bili tamo gde im je mesto - na tribinama.

Ipak, konačna odluka biće donesena kasnije (ne posle 18. septembra), u koordinaciji sa grčkim vlastima.

Sigurni učesnici fajnal-ejt turnira su domaćin AEK, španski timovi San Pablo Burgos i Saragosa, češki Nimburk, izraelski Hapoel Jerusalim i turski Turk Telekom. 

Preostala dva tima učesnika biće pobednici duela Dižon (Francuska) - Nižnji Novgorod (Rursija) i Tenerife (Španija) - Ostende (Belgija), koji će svoje preostale mečeve osmine finala takođe igrati u Atini.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво