Lazić ulazi u jubilarnu sezonu sa Zvezdom

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić u takmičarskoj 2020/21 godini igraće jubilaru, 10. po redu sezonu u crveno-belom dresu.

"Ne mogu da verujem da je već toliko prošlo, obzirom da mi deluje jako brzo, ali mi je drago da smo došli do te cifre i da provodimo već 10. godinu zajedno'''', rekao je Lazić za klupski sajt.

On se osvrnuo i na pripreme za narednu takmičarsku godinu.

'''Ove sezone smo za promenu došli na pripreme na Kopaonik gde su uslovi fenomenalni, sve mere zaštite igrača u zdravstvenom i trenažnom smislu su preduzete i osećamo se zaista sjajno. Imamo sve uslove da spremni dočekamo početak sezone'''', istakao je Lazić, a potom napravio malo poređenje sa prethodnim godinama.

"Ništa nije neuobičajno u odnosu na prethodne sezone što se tiče priprema i treninga. Jedino je zbog situacije s virusom malo drugačije. Duža je bila pauza nego prethodnih godina, pa sam leto iskoristio i da se odmorim i provedem vreme sa porodicom i prijateljima, ali i da se pripremim. U novu sezonu ulazim spreman i za sada sve teče po planu'''', rekao je kapiten crveno-belih i zatim govorio o ciljevima koji ga prate već godinama.

"Znaju se ciljevi Crvene zvezde, a to je osvajanje Jadranske lige i obezbeđivanje plasmana u Evroligu naredne sezone. Što se tiče Evrolige, cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu i zabeležimo što više pobeda i dobrih partija. Naravno, ako nam se ukaže prilika za prolazak u narednu rundu da to spremni dočekamo i iskoristimo''''.

Lazić se osvrnuo na dolazak trenera Saše Obradovića.

"Za sada je sve sjajno, još smo u fazi upoznavanja, ali ovaj period koji smo proveli zajedno, zaista je fenomenalan. Veoma mi je drago što je jedan takav Zvezdaš došao da vodi prvi tim Crvene zvezde'', zaključio je Lazić.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво