Bogdanović o nastavku NBA sezone: Bilo bi najgore sve prekinuti na pola

Srpski košarkaš i reprezentativac Bogdan Bogdanović priprema se u Sakramentu za nastavak NBA sezone, koji će se počev od 30. jula odigrati u Orlandu. On je u razgovoru sa srpskim medijima govorio o tome kakve su procedure i kako izgleda ”novi” košarkaški život.

Zbo specifične situacije u celom svetu, Bogdan je bio primoran da svoj košarkaški kamp, koji se obično organizuje na terenima u Beogradu, prebaci ”onlajn”, a deo tog projekta u kojem su učestvovale mnoge NBA zvezde podrazumeva i razgovor sa novinarima.

Bogdan je tokom tog ”zum” video poziva otkrio kako mu izgledaju dani i tereninzi u novim okolnostima, ali i kako će to izgledati u ”Diznijevom svetu” u Orlandu.

”Preporuka je da budemo što više izolovani. Opisali su nam pravilo da smo do 22. jula u karantinu, nema mešanja sa drugim hotelima, ne možemo ni da koristimo zanimacije, što više u sobi. Svaki drugi dan testiranje. Sada smo isto imali testiranja svaki drugi dan, kada dođemo u dvoranu isto smo testirani. Treninzi su po dva sata za sve ekipe. Utakmice su razbacane, kao svetsko takmičenje. Biće zanimljivo, novo iskustvo”.

Ipak, neka doza straha i neizvesnosti šta će biti ipak postoji.

”Bilo bi dosta teško da tamo odemo, neko se zarazi, i onda zbog njega... To bi bio stravičan pritisak na tog igrača, zato mislim da će se paziti. Mislim da ne može bolje od toga što se tiče organizacije. Ako se desi slučaj, Silver je rekao da će se prekinuti. Najgore bi bilo da se ponovo zaustavi na pola”, smatra Bogdanović, čiji Sakrtamento Kingsi i dalje imaju šansu da se domognu osmog mesta na Zapadu i plej-ofa NBA lige.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво