Kampacov šou, Real se ”izvadio” protiv Valensije

Košarkaši Real Madrida pobedili su ekipu Valensije rezultatom 95:90, u derbi meču trećeg kola grupe B na finalnom turniru Endesa lige.

Spektakularnu partiju prikazao je Argentinac Fakundo Kampaco, koji je meč završio sa dabl-dabl učinkom i bio ključan za pobedu ”kraljevića”.

On je za 37 minuta u igri ubacio 29 poena i imao 11 asistencija, uz tri ukradene lopte i dva skoka za ukupni indeks korisnosti 42!

To je najveći indeksni rejting u poslednjih 25 pet godina slavnog gluba iz prestonice i učinka od 44 indeksa poena koji je 1995. imao slavni Litvanac Arvidas Sabonis.

Kampacov sunarodnik Gabrijel Dek dodao je 14, Amerkanac Trej Tompkins ubacio je 13, dok je Džejsi Kerol meč završio sa 11 poena.

Kod ”domaćina” najraspoloženiji Alberto Abalde sa 17, dok je srpski bek Vanja Markinković bio zapažen sa 14 (trojke 4/5).

Ovom pobedom ekipa iz Madrida je došla do druge pobede na turniru i dodatno zakomplikovala situaciju na tabeli grupe B, pošto sada četiri ekipe imaju skor 2-1 (Valensija, Real, San Pablo Burgos i Gran Kanarija).

U prvom meču dana ”Granka” je posle produžetka nadigrala San Pablo Burgos sa 91:87.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво