Voriorsi (ni)su uživali u tituli sa Durentom 2018. godine

Godine 2018. Golden Stejt je osvojio svoju poslednju titulu šampiona NBA lige, ali igrači i organizacija Voriorsa navodno nisu uživali u društvu Kevina Durenta. On se, logično, ne slaže sa takvim pričama.

Naime, generalni menadžer ”ratnika” iz San Francska Bob Majers smatra da je titula osvojena na kraju sezone 2017/18 bila samo dobro odrađen posao, ali ne i uživanje.

"Druga titula sa Kevinom bila je kao da smo uradili ono što je trebalo da uradimo, kao dobro odrađen posao. To nije bilo uživanje. Siguran sam da se mnogo ljudi oseća drugačije i niko za to nije kriv. Jednostavno rečeno, ona nije imala tu težinu i osećaj ugođaja”, rekao je Majers.

Takav stav čoveka, koji je jedan od najzaslužnijih za uspehe Voriorsa, može da čudi s obzirom da je u finalu ubedljivo savladan veliki rival Klivlend, predvođen Lebronom Džejmsom i to sa maksimalnih 4-0 u pobedama.

Na tu izjavu Majersa ubrzo je reagovao i sam Durent, koji je na Instagramu napisao:

”Ove crnnje mi izgledaju baš srećno na ovoj slici”, bio je direktan i oštar tamnoputi igrač koji je nakon pomenutog finala dobio titulu za najkorisnijeg igrača (MVP).

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво