Trinkijeri: Ne možemo da se povratimo, nije sigurno ni oko produžetka saradnje sa Partizanom

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da nije optimističan po pitanju nastavka košarkaške sezone koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa.

"Pokušavam da se ne žalim, radim sve da se ne osećam kao da sam prevaren ovim prekidom. U oba takmičenja imali smo odličnu pozicijiu, ali trenutno je zdravlje glavna stvar, razgovor o sportu je beskorisna, marginalna tema", rekao je Trinkijeri za italijanski portal La provincia di Como.

U trenutku prekida sezone crno-beli su prvi tim u ABA ligi, dok su u Evrokupu obezbedili prednost domaćeg terena pred četvrtfinalne protiv Uniksa.

"Sve će biti poznato sredinom meseca, ABA bi trebalo da se uskladi sa Evrokupom i Evroligom, ali mislim da ne možemo da se povratimo. Čak i da se desi, možda na jednom mestu, to bi bilo čudno i apsolutna nova stvar za sve timove", rekao je italijanski stručnjak i istakao da su rezultati njegove ekipe u trenutku prekida pokazatelj da su tokom sezone radili dobro, iako kako kaže, nisu bili ni najjača ni najtalentovanija ekipa.

Trinkijeri je upitan i o svom angažmanu u Partizanu.

"Što se tiče mog produžetka saradnje sa Partizanom, ništa ne znamo sigurno. Šituacija nije jasna u celom svetu kada je posao u pitanju", zaključio je Trinkijeri.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво